Jozef Regec

Strana PRO Jihomoravský kraj
  • PRO
  • Černá Hora
  • zastupitel městyse
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2015 10:46:28 - Pariska

PRAY FOR PARIS

To, co se stalo ve Francii je tragédie. Napadá mě, proč si teroristé ze všech zemí vybírají nejčastěji právě Francii? Není přece sama, kdo s islamisty bojuje! A druhá věc, může teroristický útok něco zásadního změnit v přístupu EU k uprchlíkům? Možná to bude znít drsně, ale proč bychom vůbec za těchto okolností měli uprchlíkům pomáhat? Máme svých problémů dost, a co se děje v Africe nám může být přeci jedno. A kdyby nebyla na BV obrovská naleziště ropy, myslím, že by nám byly ukradeny i tyto země. Navíc je evidentní, že o naši pomoc nestojí a velmi často ji zneužívají!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2015 11:40:19 - Jozef Regec
Od počátku se vyjadřuji jednoznačně. Všechny státy EU mají dodržovat své povinnosti a patří k nim  i ochrana hranic se státy, které nejsou členskými státy EU. Každé nedodržování norem přináší chaos a  neřízené tok migrantů přímo ohrožuje samotnou budoucnost EU. S ohledem na složení migrantů, mají lidé právo mít výhrady k jejich přijímání.,a to z toho důvodu, že se velká část jako uprchlíci před válkou nechovají. Mají jasný cíl dostat se do Německa a dalších vyspělých zemí, kde jsou vysoké sociální dávky, navíc je mez nimi velmi málo starců, žen a dětí, které nechali doma, Takový postup je vlastní ekonomickým migrantům a ne lidem utíkajících před válkou. Co se týká místa, které si teroristé vybírají, těch na světě mnoho, nedávno zahynulo na tržišti v Nigerii 32 osob a 80 bylo zraněno. Totéž se stalo v Bagdádu. Česká média o těchto skutečnostech bohužel neinformují.