Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2015 14:57:35 - Docent

Erdogan - spojenec evropy?

Dobrý den pane poslanče, co soudíte o chování Turecka? Já to vidím tak, že dnešek je přelomovým dnem, protože ukázal naprosto jasně, že Turecko jako člen nato (náš spojenec jo?) podporuje islámský terorismus. Turecký prezident bombarduje kurdy, protizákonně narušuje vzdušný prostor sýrie a obchoduje s ropou, kterou krade IS. Nepochybuji, že mu z téhly *rasárny jdou i nějaká procenta. Informovaní lidé to věděli už dřív, ale teď to musí jasné i široké veřejnosti. Není to celé záminka pro vyvolání světové války? Komu se to asi hodí? Evropě určitě ne. Ví erdogan, že ruská armáda může kdykoliv vymazat celé turecko z mapy? asi ne. šéf nato řekl, že stojí za Turkama, což přeloženo znamená, že podporuje její chování - podporu terorismu. Odkdy Nato podporuje Terorismus?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2015 1:06:31 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Osobně nemám k incidentu víc podrobností, nicméně jsem se rozhodl s dalšími poslanci se do Turecka vydat a zeptat se na vše, co píšete prezidenta Erdogana. A určitě Vás na stránkách PL budu informovat.
S pozdravem 
Tomáš Zdechovský