PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2015 20:32:02 - Jan Sochor

Upřímný dotaz.

Pane doktore Sládku, do voleb je krátká doba a my musíme už nyní hledat svého kandidáta. Jsem rád, že se vracíte a snad budete i kandidovat.
V tom případě mám takové dilema: Volit Vás anebo pana docenta Konvičku, popřípadě jeho stranu kdyby mu zhavlenci kandidovat znemožnili. Nechcete se spolu spojit do nějaké koalice, abyste mne zbavil tohoto dilematu? Rád bych totiž volil vás oba a řeknu Vám, myslím že není dobrá roztříštěnost politických stran s podobnými názory. Výsledkem je pak kvanta stran které odchází od voleb se třema až čtyřmi procenty. Tak kdyby se to spojilo, už by to nějaké procento dalo a byli byste v parlamentu všichni a to by bylo fajn. Potíž je jen domluvit se mezi sebou. Zkuste to do nadcházejících voleb. Vyhrajete, jsem si jistý. Vzpomeňte na tři pruty Svatopluka. Přeji úspěch ve volbách.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2015 22:14:16 - PhDr. Miroslav Sládek
Děkuji za dotaz a stejně upřímně odpovídám. Jak jsem již napsal na svém facebooku, veřejně i prostřednictvím svých spolupracovníků jsem již vyzval všechny politické subjekty bez ohledu na jejich velikost či historii ke spolupráci. Byl jsem odmítnut téměř všemi. Z toho lze vyvodit jediný závěr. Vedení těchto subjektů jde jen o to buď získat nebo udržet poslanecké prebendy. Žádná služba národu a spoluobčanům, což je podstata politiky. Většině těchto subjektů chybí i program, tato výtka patří ovšem i údajně nejsilnější parlamentní straně vedené ministrem financí (to je jen skořápka bez jakéhokoliv obsahu). I když toho jsem samozřejmě neoslovil. Ale abych se vrátil k vlasteneckým subjektům, "Fructu non foliis arborem aestima", podle toho jak se chovají bych řekl, že podstatná část z nich je financována BIS za jediným účelem, mít přehled o mladých lidech a nespokojených občanech s trochu radikálnějšími názory.Já jsem dobrou vůli projevil a veřejně, proto nyní očekávám jak se rozhodnou ti druzí. Vaše dilema chápu, ale pomoci vám nemohu, víte sám, že jsem nikdy neříkal koho volit. Já přednáším své názory, komu se líbí rád ho uvítám, komu se nelíbí má zhruba dvě stovky subjektů, kterým může svěřit svůj hlas a svoji budoucnost.