Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2015 18:33:47 - Docent

Opravdu hájí vláda národní zájmy čr?

Dobrý den pane ministře, rozhodl jsem se Vám napsat, protože jsem mírně řečeno z konání vlády znepokojený. Proč pokrytecky vlády ignoruje názor veřejnosti ve věci kvot a musl. ek. migrantů? Jaká je skutečná pravda se ukázalo před několika dny, kdy se vláda usnesla, že se nepřipojí ke slovensku a madarsku ve věci žaloby? Podrazit členy v 4 je do nebe volající hloupost. Přátelé se nemají podražet. Vy s tím nesouhlasíte? Tohle divadlo lidé nezapomenou. Čím dál víc nabývám dojmu , že EU je řízená naprostými diletanty a šílenci (juncker, schulz atd), kteří jsou naprosto odtžení od reality. Máte stejný názor? Pokud zvítězí (a zatím vítězí) pohled - EU ubber alles tak je rozpad jen otázkou času, protože lidé začnou v celé Evropě volit strany, které přestanou plnit příkazy, které jsou v rozpory s národními zájmy jednotl. zemí!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2015 17:37:12 - Ing. Marian Jurečka

Dobrý den,

ke kvótám jsem se tu již několikrát vyjadřoval, prosím, podívejte se do mých předchozích odpovědí. Nejsem ten, který by strašil lidi. Podle statistik máme v ČR úplné minimum imigrantů z Blízkého východu, resp. muslimů. Drtivá většina jsou z Ukrajiny. Z 28 zemí EU podává zatím žalobu jeden, druhý to zvažuje. Nicméně podle všech právních expertů je šance na úspěch takové žaloby zcela mizivá. Ministři vnitra EU v této věci rozhodli kvalifikovanou většinou. Nemusí se nám to líbit, ale pravidla platí pro všechny stejně.