Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2015 10:28:44 - Čochtan 1234

Problém je i v udělování asylu

V německé TV byla dnes černoška ze Senegalu, která dostala asyl. Důvod: bila ji tchýně.
Dokud nebudou přísně potrestáni ti, kteří tohle spáchali, úředníci a politici, budeme čekat na nového Breivika jako na spasení.
Stejně tak by měli být potrestáni kapitáni fregat, kteří připluli na dohled od Libyiských břehů a tam čekali, až k nim doplují vetřelci. A pak je "zachraňovali". Lidi s komplexem matky Teresy by měli být isolováni v gumové cele.
Otázka: jak byste Vy tohle řešil ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2015 18:44:36 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.
S Vaším hodnocením situace souhlasím. Ptáte se, jak bych tohle řešil.
Mimo to co řešíme dnes a denně - tedy zvýšení schopností jak Armády ČR (výzbroj, organizační změny, aktivní zálohy atd.), tak i Policie ČR a ostatních bezpečnostních sborů, IZS , problematiku např. kybernetické bezpečnosti, energetické bezpečnosti, zvyýšení efektivity a integrace výcviku (viz můj návrh na vybudování Integrovaného výcvikového centra ČR), zabýváme se kompelxně i problematikou ochrany obyvatelstva (přípravy obyvatelstva na krizové situace)...je toho skutečně hodně jsem nedávno navrhl i vybudování utečeneckých táborů na pobřeží Libye - zde by se pak vyřídila azylová administrativa a pouze Ti, kterým byl azyl udělen, by byli bezpečně dopravení do zemí, které jim azyl udělily.  Přesněji řečeno doporučuji provedení humanitární operace, samozřejmě nejlépe s mandátem OSN a Rady bezpečnosti, zajišťovanou s podporou ozbrojených sil NATO, přesněji řečeno ozbrojených sil především těch evropských členů Aliance, jichž se bezpečnostní hrozby plynoucí z evidentně nezvládnuté migrační krize bezprostředně dotýkají a které na ně již nyní, neefektivně, vynákladají značné prostředky z kapes svých daňových poplatníků (a nyní již i životy svých občanů). Prosím všimněte si, že nehovořím o USA, hovořím o ozbrojených silách, které má Evropa k dispozici a které jsou, ano, zároveň i členy NATO.
Domnívám se, že Turecko možná - za prozatím stanovenou "odměnu" 3 miliard EUR a příslušenství v podobě zahájení přístupových rozhovorů - zastaví odchod cca 2 milionů uprchlíků, které již na jeho území jsou..... ale v pohybu je až 60 milonů osob. Osobně v této chvíli nevěřím, že "Turecké" řešení bude do budoucna dostatečné.
Je pravdou, že se v této chvíli tento návrh jeví jako nereálný, někteří jej označují jako pitomost..... uvidíme co bude, až na jaře přijde další vlna migrace.

Pokud se Lidé z Afriky dostanou na moře, budou všechna současná opatření, včetně vnější ochrany hranic Shengenu nedostatečné. Kéž bych se mýlil......

B. Chalupa Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE