Mgr. Jiří Mihola, Ph.D.

  • KDU-ČSL
  • Brno
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2015 22:22:53 - Rostislav Morava

Podpořte přijetí syrských křesťanů

Dobrý den. Jako Váš volič a křesťan se obracím na Vás. Delší dobu sleduji aktivitu dostat do česka legálně syrské křesťany. viz http://www.gen21.cz/ Prosil bych aby jste podpořil jednání s vládou které se prý neustále odkládá. Tak jako jsem proti nelegální imigraci, projekt gen21 zdá se podporuje dobrou věc a je placen výlučně ze soukromých prostředků. Můžete pro to něco udělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2015 11:33:26 - Mgr. Jiří Mihola, Ph.D.
Dobrý den,
KDU-ČSL přijetí syrských křesťanů podporuje. Na našem poslaneckém klubu jsme nedávno přivítali návštěvu, která nás o situaci těchto křesťanů informovala přímo. Vláda, jejíž jsme součástí, včera přijetí 153 křesťanů z míst, kde jsou ohroženi,podpořila. Náš poslanecký klub i členové vlády budou nadále podporovat pomoc a vstřícnost ohroženým a pronásledovaným křesťanům, stejně tak i ostatním válečným uprchlíkům nebo těm,kteří utíkají před terorismem a zlem Islámského státu.
Přeji vše dobré,
Jiří Mihola