Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2015 11:04:06 - Tiblochova

Skandál

Byla jen otázkou času, než vás taky zasáhnete nějaká korupční kauza. Co mě ale udivuje je to, jak se k tomu stavíte. Proč bychom měli Ransdorfovu nebo vašemu tvrzení věřit, když jste nepředložili důkazy? Zřejmě nebudou tak tajné, když někteří je vidět mohli. Nebo jste něco víc? ODS, ČSSD i TOP 09 se také k takovýmto kauzám postavili čelem. Třeba ČSSD požaduje rezignaci Rozbořila, i když nic neudělal. Vy ale Ransdorfa hájíte. Proč?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2016 21:28:17 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, 

nejsem si jistá, jestli rozumím vaší poznámce o korupční kauze, která by nás měla zasáhnout. Zřejmě máte na mysli KSČM, a ta žádnou stranickou aféru tohoto typu neřeší.  Kauza Miloslava Ransdorfa je primárně soukromá záležitost. Stejně tak je jen na něm, jak své jméno od obvinění očistí. Není tedy důvod, aby KSČM předkládala nějaké důkazy. Navíc připomínám, že bychom měli ctít presumpci neviny. Teprve pokud by se obvinění potvrdila, zaujme KSČM nové stanovisko.