Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2015 8:04:39 - křišťálová koule

Sledování pasažétů letadel a statisíce neidentifikovatelných v ulicích

Dobrý den. Komise EP schválila detailní sledování pasažérů letadel, ale současně bruselská byrokracie umožňuje a podporuje příval statisíců neidentifikovatelných migrantů o jejichž minulosti ani plánech nevíme zhola nic.Nejít o vážnou věc, nejevilo by se Vám v tomto kontextu rozhodnutí o sledování pasažérů letadel jako (hloupý)vtip týdne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2015 11:04:55 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.
...realita je jaká je, a jakýkoliv posun, který skutečně přispěje k ochraně a bezpečí obyvatel je potřeba uvítat a podpořit.
Detailní sledování pasažérů v letecké dopravě v tomto smyslu považuji za racionální a potřebné opatření.
Máte zcela pravdu v tom, že pokud jde o komplexní systémové řešení migrační krize na úrovni EP, je situace stále velmi špatná a v kontextu s jinými kroky evropské politické reprezenztace to vypadá podivně.
Přesto to za vtip to nepovažuji, jen si přeji (a trvale budu předkládat náměty a vyvolávat potřebnou diskusi) aby těch opatření, i dílčích, které budou realizovány ve prospěch naší bezpečnosti přibývalo a celý systém se co nejrychleji přizpůsobil novým bezpečnostním hrozbám.
S pozdravem