PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2015 11:00:17 - Žánlik

Jak jste mohl tak snadno naletět?

Říkává vám něco ověřování fakt? Podle mě moc ne a vysvětlovalo by to vaše konspirační teorie, o jejichž pravdivosti si tak nyní může každý udělat obrázek. Dnes se už ve škole učí děti pracovat se zdroji a jejich ověřováním.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2015 12:40:00 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, jsem rád, že jste si vědom toho, jak je důležité ověřovat si fakta. Švýcarskou kauzu nechme stranou, zatím probíhá šetření. Kdo se například obtěžoval ověřit si tvrzení holandského bulvárního reportéra, že jsem kradl náhrady? Všem médiím včetně České tiskové kanceláře jsem předložil potvrzení, že jsem se ten den účastnil konference, potvrdila to i vedoucí tiskového oddělení. Kdo z médií to zveřejnil? Nikdo. Vždyť se stačilo podívat se na kamerové záznamy a bylo by hned jasné, kdy jsem do parlamentu přijel, kde jsem se pohyboval a kdy jsem odcházel. Které z našich svobodných nezávislých médií to udělalo? Ani jedno. Zeptejte si jich proč.