Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.12.2015 11:38:49 - Sju

Dotace

Je pravda, že Česko bude možná muset vracet EU miliony korun Evropské unii? Ministerstvo zemědělství prý podle Bruselu špatně udělovalo dotace mladým farmářům? Jak jsem také pochopil, celá vláda stojí za Jurečkou a je rozhodnutá se případně i soudit. Má to podle vás nějaký význam? Nebude to pro nás jen další ostuda? Stojíte za Jurečkou a zbytkem vlády?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.12.2015 12:05:29 - Mgr. Herbert Pavera
Dobrý den,

myslím si, že ČR nebude muset vracet žádné finance z EU a že obhájí jejich využití pro mladé zemědělce do 40 let. Protože začít podnikat v zemědělství se dá i ve středním a relativně mladém věku. I já tuto věkovou hranici podporuji. Ale jako člen zemědělského výboru ve sněmovně budu požadovat po panu ministru Jurečkovi vysvětlení, proč tuto záležitost neřešil průběžně, když bylo zjevné, že Evropská komise nemá na problém stejný názor. Také by měl vysvětlit, proč úředníci Ministerstva zemědělství nepřišli na nesoulad s evropskými pravidly dříve již při vzniku tohoto programu. Proč se to musí řešit až nyní s "křížkem po funuse.