ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2015 11:59:38 - Hofmeister

EU je barbarska spolecnost,uctu ztratila nenavratne

90% migrantu do Německa přišlo bez jakéhokoliv prověření.Ptám se,nač platit daně,když základní pilíř ochranu občanů stát neposkytuje ??

A co je islám,když normální muslim v Bejrútu zavedl svatou i pro nemuslimy,zákaz slavení vánoc a nejen v tomto státě...Ptám se,kdo dodržuje lidská práva?Muslimové určitě ne,tudíž by jejich víra by měla být označena jako nepřípustná a plošné zakázaná...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.04.2016 15:51:07 - JUDr. Jeroným Tejc
Dobrý den. Selhání německých politiků je bohužel důsledkem naivního pojetí lidských práv. V řadě zemí EU se přiznávají práva menšinám na úkor práv většiny. Není nic nelidského chránit vlastní občany před rizikem teroristického útoku důsledným prověřováním a výběrem těch, kteří se snaží do dané země dostat. Německé zpravodajské služby varovaly před rizikem migrace, bohužel je německá vláda nebrala vážně nebo z jiných důvodů na jejich zjištění nechtěla reagovat. Jsem rád, že nejdeme německou, švédskou či belgickou cestou.