Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2015 12:04:33 - Hofmeister

Krestanstvi se tresta v muslimskych zemi

Ptám se,proč se islám netresta v evropských zemí ?A neohanejte se mi zde lidskými právy,neboť kdyby toto jste řekla,tak islám musíte zakázat z důvodu násilné ideologie v prosazování a diskriminováni občanů...Islám=džihád=sharia,kde jsou nevěřící a židé určený k vyvrazdeni...Takže vy politici nám rezete větev !Buď my a nebo oni,pokud bude v mém okolí muslim,zbavíme se ho,aby nemohl škodit...hledat ho nikdo nebude...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.12.2015 16:59:08 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
Jsem přesvědčena, že každá generalizace je nebezpečná a škodlivá. Jsou nutné vždy i individuální přístupy. Ale co hlavně : mělo by se nám dostávat pravdivých a ověřených informací. Jinak jsou naše znalosti a zkušenosti ve vztahu k různým náboženstvím velmi rozdílné a jejich šíření  pak vede k desinformaci. Je z toho tzv.guláš….Hlavní úlohu by měly sehrát sdělovací prostředky při využití skutečných odborníků , s pedagogickým vzděláním. A výhodou je pohotovost například TV 24, jejíž informace jsou velmi časté, někdy až moc časté a málo ověřené. Místo jedné či dvou z nich za 24 hodin by mohl být v pevnou hodinu uspořádán jakýsi kurz o uvedeném problému. Co je a co není pravda… , jaká je vize, jaké jsou kořeny zla, jaká existují řešení apod.