Radek Uchytil

Leader Svobodných do krajských voleb v Libereckém kraji.
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2015 1:29:12 - loucny

K odpovědi k předchozí otázce -doplnění

Já s vaší odpovědí principiálně souhlasím, že stát nemá do víry lidí co mluvit, ani je diskrimovat ani zvýhodnovat - pokud ale v realitě ve francii, švédsku apod. to vede ke kriminalitě - sice tam dostávají soc. dávky, což taky hraje velkou roli - ale sám dobře víte, že v naší zemi nikdy neprosadíte omezení soc.dávek, důsledné vymáhání práva, zrušení financování církví apod., za to zákaz islámu lidi podporují - vyberete si radši praktický zákaz islámu, abyste zabránil migraci, nebo budete idealisticky prosazovat omezení soc.dávek,vymáhání práva, odluku církví od státu apod., o čemž je jasný, že nedosáhnete, tedy migranti sem přijdou a způsobí růst kriminality? Ještě reakce na tu samosprávu - opravdu věříte, že místní samospráva by nešla proti vůli lidí, když každý den vidíme, jak stát svojí mocí ničí životy lidí - zadlužuje zemi, vnucuje nám sem migranty, zavádí kontrolní hlášení, okrádá lidi na daních, které ve formě dotací dává babišovi apod.?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.12.2015 0:13:48 - Radek Uchytil
 

Víte, ona víra v cokoli, včetně Alláha opravdu nejde zakázat. Je to podobné jako s obdivovateli nacismu, obě ideologie jsou si v mnohém podobné a zákaz dává punc vyjímečnosti.

Zakázat Islám jako víru je populismus. Zakázat šariu je nutnost. Proto je důležité, aby stát chránil svobodu svých občanů. Pokud vás totiž bude kdokoli nutit aby jste se přizpůsobil jemu, omezuje vaši svobodu. Je nutné skoncovat s veškerou politickou korektností a diskriminací. 

A to včetně té pozitivní. Některé západní země tak dlouho ustupovali různým menšinám až jim problémy přerostly přes hlavu. Politici si neuvědomují že nejmenší menšinou je jednotlivec, 

Vy i já.


Máte pravdu vtom, že stát v současnosti koná proti zájmům svých obyvatel a vynakládá značné prostředky na vlastní propagaci.

Proto je důležité, aby se maximum pravomocí přesunulo na obce. Starostu, nebo úředníka obce normálně potkáte na ulici, v hospodě… To se vám u premiéra země těžko poštěstí.


Sociální systém, jak je v současné době nastaven, neumožní chudým vybřednout z bídy. Chybí mu totiž motivační složka. Tu obsahuje náš návrh negativní daně. Co si budeme nalhávat, imigrační vlnu spustil kromě “humanitárního bombardování” i štědrý sociální systém evropských zemí.