Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2012 15:32:02 - bert železný

odpověď na dotaz

Pane místopředsedo, co říkáte na výsledky Slovenských voleb? Pan Sobotka dnes v otázkách Václava Moravce mluvil mimo jiné o tom, že mu to dodává důvěru v případě snahy o vyhlášení nedůvěry naší vládě. Jak to vnímáte Vy? A domníváte se, že vláda tentokrát padne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2012 14:54:02 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den
Slováci ve volbách dali vale proradnému pravicovému slepenci, který vznikl účelově po volbách 2010, které jasně vyhrál SMER. V nových volbách už občané Slovenska nedali pravici šanci na podobné obcházení volebního výsledku. Blahopřeji Robertovi Ficovi i jeho SMERu a celému Slovensku k volebnímu úspěchu. Slovensko vykročilo správným směrem se SMERem.

Jestli padne i Nečasova vláda, která je založena podobné povolební proradnosti se uvidí. Věřím, že v době hlasování o nedůvěře Nečasově vládě bude kolem Parlamentu tisíce lidí, kteří podpoří naše poslance v jejich snaze ukončit existenci této vlády skandálů a dluhů. A snad se zastydí i ti poslanci, kteří sice sem tam kritizují tuto vládu, ale přesto ji stále drží u vesla.

S pozdravem

Zdeněk Škromach