Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.12.2015 14:58:35 - tatanaZ

budoucnost

V Praze se zrušilo kvůli obavám s terorismu rozsvícení vánočního stromu a Brusel nyní zrušil oslavy konce roku a ohňostroj. Není to už příliš? Kam až budeme muset ustupovat? Není jiná možnost? Doufám, že se v příštím roce postavíte k problémům čelem a skutečně je začnete racionálně řešit. Užijte si Silvestr.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2016 13:11:44 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den.
Víte, ono to není tak jednoduché, zejména z pohledu těch osob, které přímo odpovídají za bezpečnost lidí na velkých společenských akcích. I s ohledem na předchozí teroristický útok ve Francii mám pro tato opatření a zejména aspekt odpovědnosti pochopení. Nicméně to rozhodně nechápu jako vyjádření nšjakého poraženeckého postoje.
Zda máme i jiné možnosti? Samozřejmě. Ostražitost, opatrnost a připravenost jako protiklad ke strachu, hysterii a malomyslnosti. 
Pokud jde o rok 2016 (a další) - budu pokračovat v tom, co dělám již více než dva roky - budu i nadále přispívat k dalšímu zvyšování schopností všech bezpečnostních sborů a IZS (po stránce personálního i materiálního vybavení, výcviku, legislativy.....) a k zásadnímu zvýšení efektivity přípravy občanů na krizové situace (příprava občanů k obraně státu)..... myslím. že je to dostatečně racionální.

S pozdravem a přáním všeho dobrého
Bohuslav Chalupa