Radek Uchytil

Leader Svobodných do krajských voleb v Libereckém kraji.
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2016 19:44:03 - loucny

Volitelnost

Sice nejde zakázat lidem, aby v něco věřili, ale jde zakázat, aby to šířili. Nacismus je zakázaný šířit a je to tak správně.Bohužel hodně lidí se nechá snadno oblbnout nějakou ideologií a protože velkou skupinu lidí se pak těžko zastavuje, tak pak můžou převzít moc a dojde k potlačování práv lidí, jako to nastalo ve 2.světový - zatímco pár jednotlivců v to může věřit, ale když to nemůžou šířit, tak těžko někdy získají moc.
Podobně je to i s islámem - jestli tu bude velká skupina lidí, už se to bude těžko zastavovat - vidíme ty problémy, co jsou na západě a severu - vždyt švédsko bude za 20 let muslimskou zemí - opravdu věříte, že nebudou potlačovat práva původních obyvatel?
Druhou otázkou je, s kým byste vlastně bylo ochotni spolupracovat?Jasný, že ne s ksčm, čssd a ano, ale distancovat se i od BPI a asi i okamury?....navíc pokud nejste proti islámu a spojujete se s valentovými soukromníky, tak hodně lidí - já třeba ne - vás zavrhne jako možnou volbu, což je škoda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2016 23:02:55 - Radek Uchytil
 Jako první, musí odejít politická korektnost na smetiště dějin. Není možné lézt muslimům do zadku pouze proto, že žijí na zásobách ropy. Musí se lidem na tvrdo říci, že Islamismus , stejně jako Nacismus potlačuje práva druhých. Že je ve skutečnosti totalitní ideologií. Jenom tak se podaří tuto ideologii porazit. Pokud nějaký vyznavač Alláha bude vyzývat k likvidaci homosexuálů, židů,...... je možné zakročit už dnes, jen by museli orgány činné v trestním řízení začít konat. Zkušenosti z dějin navíc ukazují, že zákaz čehokoli, pouze problém oddálí a až vypukne naplno, jsou následky mnohem horší. Problémy v západních a severních zemích způsobila politická korektnost, potlačování svobody slova a zvrácený multikulturalismus. Není možné netrestat zločiny jen proto, že je pachatel muslim a skrývat tuto informaci před veřejností.Ohledně spolupráce s jinými stranami je velký rozdíl mezi předvolební a povolební spolupráci. Soukromníci mají se Svobodnými značnou shodu programů, což umožnilo spolupráci před volbami. Po volbách ale nastává nová situace. Strany spolupracují na bodech, v nichž se shodnou. A věřím, že se najde dost věcí na kterých bude možné spolupracovat jak s BPI. tak i s SPD.