JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.01.2016 17:18:01 - STOP!

Semelová

Že Semelová na svých slovech trvá, mě nepřekvapuje. Proč se jí ale zastáváte? Podle médií jste žalobu označili za účelovou. Jaký je tedy podle vás její smysl? A rozumím tomu tak správně, že se Semelovou ohledně Horákové, či roku 1968 souhlasíte? Vždyť Kincl chce jen omluvu, která je podle mě na místě. Vypadá to, ale, že to je něco, čeho ani po 25 letech nejste schopni. Dokazuje to ostatně i kauza Ransdorf, kde vašeho poslance hájíte, i když se k vám nezachoval správně a vlastně nic neobjasnil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2016 15:53:24 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za dotaz. Já osobně se nikoho nezastávám ani nikoho neodsuzuji. Ke kauzám svých kolegů poslanců (bez rozdílu politické příslušnosti) se veřejně nevyjadřuji, neboť nikdy nemám takové penzum informací, aby to mohlo být dostatečně kvalifikované. K této konkrétní věci uvádím, že nejsem historik a nezabývám se historií. Mě zajímá přítomnost a budoucnost této země. A o budoucnost mám nyní vážné obavy.