Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2016 20:35:22 - kahovo

redaktoři

Pane ministře,obdivuji Váš klid a argumentaci na dotazy některých redaktorů.To co jsem v poslední době shlédla mi připadá jakoby se pasovali do role soudce, který zpovídá obžalovaného. S neuvěřitelnou drzostí a demagogií. Bohužel i v české televizi. Postřiky a pan redaktor Tuna. Jsou občané,kteří si pletou pole s plochou pro hru a zábavu, místem, kde si mohou odnášet část úrody. Pan Tuna by mohl vědět,že po poli se nechodí ani s dětmi. Jen to nelze sdělit včelkám, které jsou na některé postřiky citlivé.V diskusi s Vámi 8.1.před zpravodajstvím na ČT1 jsem měla dojem,že sleduji soudní přelíčení.Redaktoři ČT by měli projít školením, aby se v problematice lépe orientovali a neptali se na nesmysly.Je dobře, že uvádíte kladné hodnocení MZe ze strany EU ve vztahu k čerpání dotací.Většina lidí však neví,že je to díky jasným pravidlům MZe.Ani to,že většina peněz,které zemědělci dostanou jsou eurodotace,díky nim mají zisk a daně odvedou státu. Poláci nikoliv. Myslíte, že se to někdy změní?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2016 14:56:31 - Ing. Marian Jurečka

Dobrý den,

děkuji za Vaše slova. Těžko říct, zda se situace časem změní. Co se týká reportáže Stream TV, tak Ministerstvo zemědělství vydalo reakce. Přečíst si ji můžete zde: http://eagri.cz/public/web/mze/tiskovy-servis/reakce-na-nepresnosti-v-mediich/reakce-ministerstva-zemedelstvi-na.html