Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2016 0:28:22 - Docent

Je eu opravdu demokratická?

Dobrý den pane senátore, zajímá mě Váš pohled a názor na otevřené vyhrožování demokraticky zvolené /legitimní) nové polské vlády od Eurokomisaře Günthera Oettingera. Strašně mi to připomíná doby, kdy bývalý SSSR vyhrožoval nějaké spřáteléné socialistické zemi vším možným! Je to jenom úlet pomataného blázna nebo se máme začít smiřovat s tím, že EU komisi už názor občanů členských zemí a respekt k výsledkům voleb prostě už nezajímá a oni si budou dělat svoji politiku ať se děje co se děje? PS: Co říkáte tomu, že Václav Klaus podpořil svého nástupce ve věci jeho názoru na uprchlíky, EU kvot, islámu? A je za to dehonestován stejnými individui, kteří 24 hodin denně nadávají Zemanovi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2016 18:34:08 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím.

Přiznám se, že chování některých představitelů EU vůči Polsku moc nerozumím a nelíbí se mi.

Co se týká stanovisek MZ a VK vůči uprchlíkům, kvótám a islámu, tam má ODS své dlouhodobě neměnné stanovisko, které se v mnohém s názory VK a MZ shoduje.

S pozdravem

Miloš Vystrčil