JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2016 14:48:15 - Docent

Politická korektnost

Dobrý den pane poslanče, co říkáte na to, že většina násílníků v kolíně atd. jsou arabové z uprchlíckých vln? Jste překvapený, zaskočený? Já moc ne. Kluci si prostě Chtěli si trochu multikulturního sexu a německé ženy moc neměli zájem. Nejhorší na tom je ale to, že alternativní média o tom informovali prakticky hned ale neměcká masmédia včetně veřejnoprávních v rámci politi. korektnosti mlčela, fabulovala, zlehčovala! Začínám vážně pochybovat jestli opravdu žijeme v demokracii. Kam to Evropa spěje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2016 17:31:45 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. Zda jsem překvapený či zaskočený z toho, že většina z násilníků v Kolíně n.R. jsou migranti? Bohužel, nejsem. Já to dokonce predikoval a i jsem varoval před tím, aby k nám do Evropy přicházely ty stovky a tisíce osob o jejichž minulosti vůbec nic nevíme. Dokonce jsem i říkal, že pro budoucí identifikaci pachatelů z jejich řad je nedostatečné, že jim jsou při registraci odebírány pouze otisky prstů, ale že by jim měl být odebírán profil DNA! Jenže Evropská ani naše legislativa to neumožňuje.

Pokud se někdy někdo logicky myslící podíval na skladu těch migrantů, kdy většinu tvořili a stále tvoří mladí muži, muselo mu být jasné, že i oni mají a budou mít sexuální potřeby.  Vzhledem k tomu, jak oni vnímají ženy, tak nemohl snad ani doufat, že by o ženy usilovali jiným způsobem než že si je prostě vezmou, použijí a zahodí. Omlouvám se za tento popis, ale je to jejich mentalitě, myšlení a chápání to nejvíce vystihující. Zde také predikuji, že za měsíc či dva, s přicházejícími teplými dny, bude útoků na ženy přibývat. Záleží tak i na nás mužích, zda dokážeme svoje ženy před těmito "lidmi" ubránit. Ne ochránit, ale ubránit!  

Co se týká médií a demokracie, tak k tomu Vám odpovím asi to, že kvalitu médií dokáže nejlépe popsat náš pan prezident Zeman, tedy, že to je žumpa. A pokud ještě někdo věří, že žije v demokracii, tak mi ho je líto protože  dosud neprocitl. A kam spěje Evropa? Mohl bych odpovědět jedním přesně vystihujícím slovem, ale nahradím jej nevulgárním, tedy že do pekla.