Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2016 5:15:49 - Brouk Pytlík

zajímvý odkaz

Dobrý den, paní europoslankyně, v diskuzi se objevil zajímavý odkaz: https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/. Pokud bude ještě funkční, podívejte se na něj a pokuste se něco k tomu říci. Patříte do hrstky politiků, kteří mají v sobě tolik slušnosti, že na dotazy odpovídají (na rozdíl třeba od premiéra, který nás, "obyčejný plebs z ulice" okázale ignoruje, takže si dovolím zeptat se Vás na názor na podobné aktivity (viz odkaz).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2016 10:33:12 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, 

stránky jsou vyjádřením svobody slova a vyjádřením solidarity s lidmi, kteří utíkají před válkou a pronásledováním. Ovšem domnívám se, že pokud mají přijít uprchlíci do České republiky, pak to musí organizovat vláda. Chaotické zvaní uprchlíků není cestou, kterou bychom se měli vydávat. Nejvíce bych preferovala, kdyby uprchlíci o azyl v ČR požádali mimo hranice EU, kde by také počkali na výsledek. A v dlouhodobější perspektivě se česká vláda musí maximálně zasazovat o to, aby se v Sýrii (o kterou jde nejvíc) situace uklidnila a lidé se mohli vrátit do svých domovů. 

Hezký den