PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2016 11:25:15 - Kejml

případná spolupráce...

Dobrý den p.Doktore,zajímlo by mne ským by jste byl ochoten spolupracovat v parlamentu,kdyby jste měl vládnout této zemi.Pročítal jsem program strany Svobodní a docela se mi zamlouvá.Myslím si,že tříštění sil je na škodu a že by strany a hnutí,kterým jde o blaho národa by měli táhnout za jeden provaz.Potěšil jste mě výrokem o držení zbraně tedy legální,že slušný občan má právo ji vlastnit na svou ochranu a obranu.Jen doufám,že při příštích volbách se ukáže skutečná vůle občanů něco změnit a zastavit nynější rozklad a rozpad národa a Evropy,že půjdou k volbám v co největším počtu a nenechají se uchlácholit lacinými řečmi nynější garnitury.děkuji za pozornost těmto řádkům a s přáním hezkého dne Kamil Jírovec

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2016 20:07:08 - PhDr. Miroslav Sládek
 Srdečně zdravím,jsem ochoten spolupracovat s každou stranou a hnutím, které mají podobný program. Jedinou podmínkou je, aby lidé, kteří ty strany vedou, byli skutečně vlastenci a šlo jim o realizaci tohoto programu. Nesmí to být jen vějička na důvěřivé voliče.Děkuji.