Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.01.2016 10:47:09 - Patrik Skála

Multikulti a zánik diverzity

Dobrý den pane Zlatuško.Připustil jste si někdy možnost že většina národa nesdílí váš názor na multikulturalismus popřípadě jesli ano napadlo vás toto akceptovat či respektovat?Multikulturní svět je to nejlepší pro diverzitu proč ničit diverzitu smícháním všech barev (teď nemám mysli barvu kůže) do jedné šedo-šedé šedi.Jaký máte plán pro 80% občanů co si to nepřejí? Převýchova? represe? Nebude lepší počkat až se zhroutí jedničky v multikulti jako Švédsko či Belgie? Co se týče kriminality a bezpečnosti víme že monolitická bílá společnost funguje ať to zní jak chce to je objektivní fakt.Pokud jde o multikulturní společnost kriminalita je výrazně vyšší.To říkám i z pozice občana co projel Evropu metrem,vlakem,autobusem žil průměrně potkával se s průměrem na běžných ulicích mimo centrum kde se asi celý čas v zahraničí zdržujete vy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2016 11:59:54 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Vážený pane Skálo,
pokud narážíte na rozdíl přístupu převážně "evropského" multikulturního přistupu versus "amerického" tavicího tyglíku, souvisí podle mne více s povahou historické diverzity, než s nějakými umělými doktrínami. Co se specificky Česka týká, nevidím v omezování diverzity a soužití více kultur, jak k němu došlo během 20. století, ani minimální výhru a Vaše výroky o "monolitické bílé společnosti" mi přijdou poněkud rasistické, zavánějí mi něčím na způsob KKK nebo doktrín Třetí říše.
--Jiří Zlatuška