Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2016 13:27:38 - chromozom

ODS

Kde berete tolik sebevědomí? Na mě ODS stále působí jako potápějící se Titanic. Nevěřím tomu, že byste se tak rychle otřepali. Nic jste proto bohužel zatím neudělali. Nebo se pletu? Co byste dělali nebýt Babiše, na kterého stále útočíte? Kdy začnete i vy makat? Je zapotřebí, abyste se vrátili, ale ne takhle. Podle mě jste si důvěru lidí ještě nezískali. Jak taky, když skoro nikdo z ODS neodpovídá na dotazy? Jak to, že jiní to zvládají?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2016 16:02:32 - Ing. Adolf Beznoska
Hezký den,
ODS má za sebou jistě velmi složité období, věřím však, že v budoucnosti si opět  vybojuje významnou pozici v rámci české politické scény. Úkolem opozice ji mimo jiné  i kritika špatných kroků členů vládní koalice. proto samozřejmě naše kritika míří i na pana ministra Babiše. A důvěra lidí? Ano,  se vrací velmi obtížně, v tom máte pravdu. Jinak než dobrou prací v mikrookolí jednotlivých politiků ODS, i prací ODS jako celku na celostátní úrovni si ji nevybojujeme. Zda se to ODS daří, ukáží až krajské a senátní volby na konci letošního roku.