JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2016 21:22:51 - votas

Budoucnost PČR

Děkuji za Vaší odpověď a jen škoda, že takových tam ve sněmovně není na naší straně povícero. Mohu jen dodat, že policisté v přímém výkonu jsou již unaveni meustálými sliby, když se něco nepovede tak je hnedpo ruce bič, ale když se něco naopak povede tak následuje pro uniformu jen to staré známé poděkování. Mějte se

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2016 8:26:42 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za doplnění informací. Ano, tak to bohužel funguje. Na odměny přijde v objemu 100, 3 vedoucí si rozdělí 70-80 a 15-20 lidí z manšaftu ten zbytek. Polovina z toho zbytku se dá řitním alpinistům, říká se tomu ti chovní a na ty tažné zbyde minimum nebo jen to poděkování.

Kdo už něco pamatuje, tak ví, že tohle všechno se stalo v době, kdy na vnitru byl Íčko, který vytvořil policejní šlechtu, která nyní pomalu odchází a bere si výsluhy v řádech 50 a více tis. měsíčně. To se logicky nelíbí a tak formou kolektivní viny seberou část výsluh všem. Co k tomu říci? Komentáře nechám raději na jiných.