Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2016 14:07:58 - Lucie Polanková

Dotaz

Dobrý den p.Babiši,chtěla bych se zeptat jak to vlastně máte ve své straně.Vy říkáte že uprchlíky nechcete,ale p.Pelikán,Telička,Stropnický nebo herečka Žilková či Jourová a další je tu chtějí.Mám to brát tak,že Vás po volbách demokraticky přehlasují.Děkuji Polánková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2016 11:31:22 - Andrej Babiš
Dobrý den pani Polanková,
nesouhlasím s tím, že bychom měli v hnutí jiné názory na celou migrační krizi. Ano, někteří moji kolegové nejsou vždy mediálně tak razantní, ale když jsem teď seděli všichni společně, shodli jsme se na všech základních postojích.

1. Důsledné zajištění vnějších Schengenských hranic, pro tyto účely vyčlenění veškerých potřebných kapacit na úrovni EU, nikoliv jednotlivých členských států. EU musí do vytvoření unijní pohraniční a pobřežní stráže okamžitě vytvořit komplexní kapacity rychlého nasazení.
2. Zřízení hotspotů, mimo Evropu na území Turecka. V dnešní situaci je však už potřeba na hranicích Turecka a Sýrie spíš než hotspoty vytvořit centra pro uprchlíky, jejichž činnost bude zajištěna EU.
3. Rozřazení v rámci hotspotů/center na skutečné uprchlíky a ekonomické migranty.
4. Zajištění návratu přímo z uvedených center těch migrantů, kteří nesplňují kritéria uprchlíků nebo představují bezpečnostní riziko.
5. Odmítání kvót a trvalých mechanismů přerozdělování migrantů a uprchlíků.
6. Ilegální migrace se nesmí vyplácet

AB.