ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.01.2016 13:05:38 - Fridolínek

investice

Proč už nebudete podporovat fotbal? Slyšel jsem, že za to může zákaz hazardu, ale proč jste ,,odepsal" zrovna fotbal a ne jiné vaše sponzorské aktivity? Prosím o odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2016 10:04:48 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

důvodem jsou legislativní změny – především skokové navýšení daní v oblasti loterního průmyslu,  které má na skupinu SYNOT zásadní dopad. Fotbal byla naše nejvýraznější sponzorská aktivita. Navýšení daňové zátěže však znamená pro naši skupinu ztrátu ve výši více než 200 milionů korun. S těmito finančními prostředky přitom bylo počítáno právě v oblasti marketingu a podpory sportu. Bohužel je to jednoduchá rovnice. Když do sportu dáváte ročně 120 milionů a pak vám stát vezme na daních 200 milionů, není pro podporu sportu místo, ani chuť. Je mi to líto, protože podporu sportu jsme měli vždy na prvním místě. V rámci velmi omezených zdrojů, které nám zůstanou, tak budeme nadále realizovat pouze tradiční podporu sportu na Valašsku a Slovácku, které se věnujeme již více než 15 let.

S pozdravem

Ivo Valenta