Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2016 13:56:38 - lada1205

Chcete vyhrát volby?

Dobrý den
pane Babiši pokud chcete vyhrát volby, měli by jste prosadit zákaz práva šaria. To by Vám přineslo neskutečné množstí sympatizantů. Pro Vaši stranu by to také ovšem znamenalo odchod z koalice. Zvažte zda by Vám tento krok stál za vítězství ve volbách s předpokiádaným ziskem cca 40 % hlasů a více. Přesný postup a odůvodnění mám.
Neberte prosím tento příspěvěk jako vtip.
Existuje možnost a vše co uvádím mohu doložit a zdůvodnit jak po věcné tak i po právní stránce.
Za nevyžádaný příspěvěk se omlouvám.
S pozdravem
Bc. Vladimír Holiš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2016 14:33:56 - Andrej Babiš

Dobrý den pane Holiši a děkuji za názor. Já to vidím ještě jinak. Jsem přesvědčený, že není nutné zakazovat právo šaria, když budeme trvat na to, že do České republiky žádné uprchlíky nechceme. Tím spíš, že ani oni nechtějí k nám.  V naší zemi platí naše zákony. Platily, platí a vždy platit budou. A dokud to tak bude nemohou tu platit žádné jiné, zrovna tak šaria, jako třeba ty americké, ruské nebo norské. Navrhovat přijetí zákazu islámského práva může jen někdo, kdo buď neví, že tu takový zákaz odjakživa platí, nebo někdo, kdo si na tom chce nahnat laciné body.  AB

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE