Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2016 8:38:57 - křišťálová koule

Policie rezignovala a co dál?

Dobrý den. Policie v Německu a Švédsku otevřeně přiznává, že zcela rezignovala proti tlupám imigrantských zločinců.Bezesporu na tomto stavu mají lví podíl politici a lidskoprávníci. Jakou vidíte šanci tento stav ještě zvrátit? Jaký očekáváte další vývoj v těchto zemích, kde policie sama přiznává, že nechává vědomě občany napospas imigrantskému zločinu? Co soudíte o politice zatajování imigrantské zločinnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.01.2016 10:32:43 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,v dnešním rozhovoru jsou odpovědi na většinu otázek. Jedna je nová - jakou vidím šanci. Sleduji, že se názory paní Merkel mění. Je to důsledek veřejnéo mínění, které si samo vynucuje změnu postoje. Zatajování a neřešení trestné činnosti kterékoliv skupiny obyvatel (včetně hostů) je zvrhlost. Před problémem nelze strkat hlavu do písku. Vymstí se těm, kdo to povolili, kdo zatajování nařídili. Nevyhnutelně bude kriminalita neúměrně narůstat.