JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.02.2016 14:45:53 - Pavel Michálek

Opět R55

Promiňte, ale můj druhý dotaz na webu zmizel, proto si jej dovoluji opakovat! Vaše odpověď je hodna Chytré Horákyně. Jsou to Vaše BLÁBOLY.JAKÝ TEDY MÁTE SOUKROMÝ PRÁVNÍ NÁZOR NA DOSTAVBU R55 PŘES BZENESKOU DOUBRAVU. JE REALIZOVATELNÁ VE SCHVALOVANÉ PODOBĚ? Tento dotaz budu publikovat i na svém FcB. Děkuji: Pavel Michálek Vnorovy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2016 14:40:17 - JUDr. Michal Hašek
Na Váš dotaz jsem zde už odpovídal 12. ledna 2016. Uvádím ho tedy znovu: Jak už Vám bylo dříve sděleno, v tomto případě R55 přichází ze Zlínského kraje na území jižní Moravy v konkrétním bodě. Na její pokračování na území Jihomoravského kraje jsou už vydána územní rozhodnutí. Vzhledem k pokročilé přípravě stavby a vynaloženým nákladům státu nepovažuji za vhodné uvažovat o jiném řešení. Jihomoravský kraj musí respektovat návaznost na Zlínský kraj. O schválení Zásad územního rozvoje Jihomoravského kraje nerozhoduji já jako hejtman, ale všichni členové krajského zastupitelstva.