Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2016 11:17:31 - Vizionář

Váš velký neúspěch

Kde jsou příčiny ? Po 3 letech v opozici máte pouhá 2% preferencí. Na demonstrace dokážete přilákat desítky lidí. Vládu jen kritizujete, ale nepředkládáte alternativu. Neuvažujete o tom, že to zabalíte a odejdete z politiky ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2016 14:43:33 - Tomio Okamura
Dobrý den,pojďme sumarizovat:Jako amatér jsem vyhrál volby do Senátu v naprosto cizím obvodu. Vzápětí jsem byl vyřazený z prezidentské volby, ale v internetových průzkumech jsem drtivě vedl (to platí dodnes), v těch placených jsem byl v první trojce až pětce. V červnu jsme založili Úsvit a po rekordních třech měsících a pár dnech jsme se dostali do Sněmovny. To je absolutní rekord. A to vše za cca 10 milionů korun. Ostaní partaje volby stály až desetinásobky. Po puči vloni jsme zůstali v podstatě 4 z bývalého Úsvitu a naprosto bez peněz. Ihned jsem založili SPD, vzápětí jsme přesvědčili Marine Le Pen, že jsme lepší partneři než Úsvit. K dnešku jsme členové europarlamentní frakce Marine Le Pen Evropa národů a svobody (MENF) a máme zázemí v celoevropském vlasteneckém a protiimigračním hnutí.Vybudovali jsme ve všech krajích krajské struktury. Máme přes 9000 přihlášek, tj. členů kandidátů, které každý týden postupně přijímáme za řádné členy. Na demonstraci na Můstku v Praze jsme měli přes 3000 lidí a byla jen naše chyba, že se jich na dolní konec náměstí nevešlo více, takže bohužel mnozí odcházeli. Pokud jde o preference - jde o to, nakolik jsou zmanipulované - když si projdete průzkumy, oscilujeme mezi 2,3 až 5 procenty s tím, že skutečnost bude pochopitelně jiná. To vše se nám daří bez peněz a za naprosté blokace médií, které, když už, tak prezentují Úsvit a pana Konvičku. Považuji to za velký úspěch a neuvěřitelné štěstí na dobré přátele. Politických partají a hnutí je tady ke stovce. Mít ihned tak velkou podporu a bez stamilionové propagandy je zázrak, za který děkuji všem dobrým lidem. 
Tomio Okamura