Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2016 12:32:26 - Sindibád

Spolupráce

Pane Okamuro
Jaká je možnost Vaší úzké spolupráce s Úsvitem-Národní koalice, Miroslava Lidinského, a s Blokem proti islámu Martina Konvičky a Petra Hampla. Tyto dva subjekty se dohodly na spolupráci. Nebylo by vhodné také s nimi spolupracovat tak aby nedocházelo k tříštění v boji proti imigraci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2016 14:34:03 - Tomio Okamura
Dobrý den, pokud jde o IVČRN a o Úsvit, základní problém je, že tyto subjekty řídí náš bývalý partner Vít Bárta a spolupráce s ním je sice technicky možná, pokud by byl ochotný i on, ale myslím, že by to nepochopili voliči, kdyby se SPD spojila s těmi, kdo je mimo jiné potopili právě pod záminkou, že Okamura je moc protiislámský. Úsvit ani IVČRN nemají v praxi šanci u voleb uspět - zfalšované průzkumy prosím neberte v potaz.Takže po krajských volbách tu bude trochu více jasno, které subjekty mají šanci hájit národní pozice občanů ve Sněmovně. I když krajské volby samozřejmě nejsou úplně vypovídající o volbách do Poslanecké sněmovny.Pokud jde o konkrétní osoby - proti panu Lidinskému nemám absolutně nic a Petr Hampl je náš kamarád - pouze v jistou dobu podle nás nesprávně vyhodnotil, že že subjektů, které budou kandidovat, má šanci Martin Konvička. Podpořit nejnadějnější subjekt je správná úvaha, ale chybné je se domnívat, že lidé budou důvěřovat směsici amatérů s pučisty řízenými ze zákulisí Vítkem Bártou. To prostě neprojde.Přeji ať se Vám daří.Tomio Okamura