Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2016 14:25:23 - Pernolt

Spolupráce a jednota, to jsou tři Svatoplukovy pruty.

Vážený pane Okamuro, dříve, než položím otázku, chci Vám vyjádřit podporu na Vaší cestě za přímou demokracií, v boji proti nelegální migraci a za Vaše vlastenecké postoje. Nyní k dotazu. Jak pravil klasik „Sám nejsi nic a nebýt sám je těžké …“. V současnosti jsou ideje zdravého rozumu v Evropě těžce izolovány, a to včetně ČR. V ČR máme v současnosti tři subjekty (SPD, Blok IVČRN a Úsvit) politické scény, jež se prezentují obhajobou velmi podobných myšlenek. Jste schopen v zájmu ochrany vlasteneckých hodnot a kultury naší společnosti potlačit své animozity vůči Úsvitu, povznést se nad křivdu, jež Vám byla způsobena a společnými silami s těmito subjekty se opřít do stávajícího politického systému, jež pouze dehonestuje tuto zemi. Díky za odpověď, zdraví Vás J.Šlachta.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2016 14:30:24 - Tomio Okamura
Dobrý den,je tu ještě jedna malá strana - Strana práv občanů (strana pana prezidenta), se kterou jsme se spojili. Pokud jde o IVČRN a o Úsvit, základní problém je, že tyto subjekty řídí náš bývalý partner Vít Bárta a spolupráce s ním je sice technicky možná, pokud by byl ochotný i on, ale myslím, že by to nepochopili voliči, kdyby se SPD spojila s těmi, kdo je mimo jiné potopili právě pod záminkou, že Okamura je moc protiislámský. Úsvit ani IVČRN nemají v praxi šanci u voleb uspět - zfalšované průzkumy prosím neberte v potaz.Takže po krajských volbách tu bude trochu více jasno, které subjekty mají šanci hájit národní pozice občanů ve Sněmovně. I když krajské volby samozřejmě nejsou úplně vypovídající o volbách do Poslanecké sněmovny.Přeji ať se Vám daří.Tomio Okamura