Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2016 18:46:18 - synapse

muslimské náboženství není náboženství, ale ucelená ideologie -

která uručuje, kdo může vládnout, co se v dané zemi smí a co ne, kdo je méněcenný občan (ženy) a kdo ne, má dokonce své právní normy - je to čistokrevná ideologická doktrína určující všechny aspekty života společnosti, státu - náboženství v ní má stejné rozhodující slovo,jaké mělo ve středověku v Evropě katolické náboženství - možná i muslimské náboženství projde nějakým podobným vývojem, ale může to trvat několik století jako evropským zemím a vlivu a moci náboženství v nich. Už jen výše uvedené je zárukou naprosté nekompatibility občanů těchto různých zemí, jejich sociálních i etických norem, jejich představ o tom, jak a co mají ošetřovat zákonné normy. Jste příliš chytrý na to, aby jste to nevěděl - proč tedy veřejně říkáte něco naprosto opačného?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2016 10:08:16 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Milá synapse,
muslimské náboženství je náboženství. Tečka.
Co se nekompatibility s evropskými zvyklostmi týká, myslím že podepisovat se "synapse" je na roveň anonymům. A psát anonymy se opravdu nedělá.
--Jiří Zlatuška