MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2016 10:25:06 - Giulia GT

Do EU přišlo přes 450 000 přívrženců IS prohlásil Turecký novinář

Dobrý den, odkazuji se na Tureckého novináře, který řekl, že do Evropy dle jeho získaných informací přišlo přes 450 000 přívrženců IS a jejich odnoží. Samozřejmě, že tyto data nelze potvrdit, ale bohužel ani vyvrátil, ale není už toto vysoké riziko, že někdo z Turecka toto pronesl a zveřejnil na serveru???

Pokud je to pravda, bude válka v Evropě? Ke komu se přidá většina muslimů?K nevěřícím, když to islám zakazuje? Nemyslíte, že Evropa má velký problém? A pokud Evropská komise - kterou nikdo nevolil, nedělá žádná opatření (měla na to celý rok a nic neudělala), myslím si, že válka v Evropě je vládou EU chtěná....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2016 12:39:06 - MUDr. Jiří Běhounek

Dobrý den,

Samozřejmě vnímám obavy obyvatel ČR i situaci Turecka. Nutno ale konstatovat, že dávno před aktivitami IS se vytvářela v Evropě velká komunita lidí vyznávající jiné náboženství než je většinově evropské.Tyto okolnosti vedenou k obavám,Evropa má jedinou šanci, postupovat koordinovaně a jasně.Bránit hodnoty na nichž je postavena.

S pozdravem

MUDr. Jiří Běhounek

hejtman Kraje Vysočina