Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2016 14:07:10 - poservis

Pokračování

Je potřeba vědět, že občan má ještě někde zastání. Pan státní zástupce to má v popisu práce aby obviněného odsoudili a je mu jedno že zničí člověku život a nenese za to žádné následky. Stát to za něj zaplatí. To odvolání bude zase něco stát , ale proč by to neudělal , z jeho to nejde. Víc takových politiků jako jste Vy, kteří se nebojí říci pravdu ač je to proti kolegovi. Děkuji Vám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.02.2016 18:16:13 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
 Vážený čtenáři, především Vám děkuji za ocenění mých iniciativ. Mohu Vás ubezpečit, že v podobných, i když méně závažných  případech, jsem se vždycky stavěla na stranu práva a spravedlnosti. I když jsem se vystavovala i nebezpečí, že uškodím sama sobě, to pro mne nebylo rozhodující. Vždy jsem chtěla mít čisté svědomí. V případě rumburské sestry jsem neváhala pro to "něco udělat", a to na základě (neúplné )zmínky v TV vysílání. Přece - když jsem o pravdě přesvědčená a mohu tím zvrátit nejen postoj soudu, ale i taktiku sdělovacích prostředků, pak neváhám. Rozhodující byl i přístup paní obhájkyně. Po obdržení mého dopisu ze dne 24.6.2015 ihned telefonicky reagovala, asi proto, že ji nikdo jiný v tomto směru neoslovil. Tím stoupala naše vzájemná důvěra a spolupráce... a ta ještě pokračuje. Řešíme nepříznivou finanční situaci zdravotní sestry V.M. a její dcery. Podala jsem návrh na jmenování paní obhájkyně "právníkem roku". Vždyť šlo o obětavou a důslednou činnost obhájkyně "ex offo", což bych nikdy neočekávala. Chci ještě oslovit p.hejtmana Bubeníčka, aby dohlédnul na stav zdravotní péče v rumburské nemocnici.S pozdravem Milada Emmerová