Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2010 14:54:06 - Věrka

Rada města Prahy má zcela nové členy

Dobrý den pane Svobodo, nechtěla jsem se ke kritice nově zvolených radních vracet, ale přesvědčil mě k tomu jeden novinový článek. Často jste mluvil o tom, že na radnici nastoupí nové tváře, ale dočetla jsem se, že na vládě se budou i nadále podílet vlité jako Milan Richter, Pavel Klega, Rudolf Blažek, Petr Hulínský, atd. Samé staré a prosáklé tváře, jhak to vysvětlíte nám Pražanům?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.01.2011 20:44:01 - Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.
Vážená paní,
děkuji Vám za Váš dotaz. Na začátku své kandidatury jsem řekl, že v Radě hl. m. Prahy nebudou sedět tzv. "staré tváře". Svému slibu jsem dostál. Nicméně také Vás musím upozornit na to, že Vámi zmiňovaní pánové byli zvolení do Zastupitelstva hl. m. Prahy. Jejich mandát je legitimní a jsou voleni, proto aby pracovali pro Pražany a z tohoto
důvodu jsou zmiňování pánové členy různých výborů, které se skládají ze zástupců všech politických stran. Zastupitelský klub ODS není nafukovací a musím využít všech zastupitelů ke společné práci. Klíčovým orgánem ve vedení města Prahy je rada a ta je složena ze zcela nových členů.