ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.02.2016 8:51:04 - Ledovkav

Merkelová a Turecko svoz přes 500.000 migrantů

Dobrý den, je pravda, že Merkelová udělala podraz na Evropské státy a doveze legálně přes 500.000 migrantů z Turecka a Merkelová je rozdělí do Evropských států dle kvót? Vždyť jsme dali jasně na jevo, že tyto problémové supiny zde nechceme !!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2016 9:47:34 - Ivo Valenta

Dobrý den,

 nevím, co je pravdy na takové dohodě mezi Německem a Tureckem, o které se spekuluje na internetových serverech. Ale docela bych tomu věřil. Pokud vím, Evropská komise nás a některé další státy přehlasovala co se týká kvót pro uprchlíky, ale to nemění nic na tom, že bychom si to neměli nechat líbit a rozhodnutí Evropy stejně, jako např. Maďarsko, nerespektovat. Bohužel pan premiér ani ministr financí, vicepremier Babiš, nenajdou podle mě dost odvahy na to, aby se EU v tomto ohledu postavili. Nezbývá nám než doufat, že příští parlamentní volby vyhrají rozumné politické strany, které budou mít větší odvahu problémy uprchlické krize skutečně řešit.

Hezký den

Ivo Valenta 

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE