PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 17:39:36 - Michal Sandr

Kontroly totožnosti na hranicích Schengenského prostoru

Podle všech mně dostupných informací se NEDĚLAJÍ prověrky totožnosti na hranicích Schengenského prostoru tak, jak by měly. Co by se podle Vás mělo udělat, aby nedošlo k dalšímu sebevražednému chaosu v Evropě v přijímání nynějších nelegálních ekonomických imigrantů, jako tomu bylo vloni? Na Turecko a Řecko se přeci NEDÁ a NESMÍ spoléhat! I když se jim dají miliardy Eur, určitě závazky vůči Evropě z různě vymyšlených příčin NEDODRŽÍ! A než EU se dohodne a sestaví Unijní pohraniční armádu, budeme mít další hordy nelegálních ekonomických imigrantů až v kuchyni! Ven z Evropy je těžko pak již někdo dostane! Podle mne by se kvůli bezpečnosti v Evropě měly kontroly na hranicích Schengenského prostoru velmi zpřísnit a do Evropy nepouštěn kde koho.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 19:27:24 - PhDr. Miroslav Sládek
 Do EU nepouštět nikoho, anebo raději EU zrušit. Na Řeky se spoléhat nedá, vždyť ti lhali jako když tiskne, falšovali hospodářské výsledky jenom aby se dostali do EU. Turci nejsou ani Evropané a ani křesťané. Jsou to stejní mohamedáni jako ti přivandrovalci a na přílivu do Evropy vydělávají nestydatě jak vybíráním  peněz od přivandrovalců, tak vydíráním EU, aby jim poskytlo miliardy. Přitom jediným výsledkem bude, že nám sem budou posílat těch přivandrovalců ještě mnohem více, aby mohli dále vydírat. Turecko je stejný nepřítel Evropy jako přivandrovalci nebo Islámský stát. A vedení EU chce přijmout Turecko jako člena. Odporné a kolosálně hloupé, nebo úmysl jak evropské národy zničit.