PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2016 18:00:58 - Michal Sandr

Zdravotní stav nynějších imigrantů

Když se jezdívalo s cestovkami do Afriky nebo na Blízký východ, tak se od našich turistů chtělo vědět, do jaké destinace chtějí jet a podle toho byli i někdy očkováni a nebo jim bylo sděleno riziko nějaké nákazy! Když vloni nekontrolovaně vniklo na území Evropy takové množství nelegálních ekonomických imigrantů nejen z Blízkého východu, ale i z Afriky, může hrozit Evropě nějaká velká epidemie? Vždyť někde museli nelegální ekonomičtí imigranti, než se pěšky dopravili do německa někde udělat svoji potřebu. Bylo i s těmito hygienickými opatřeními vůbec EU počítáno? Nebo mohou být do budoucna i zdrojem nákazy! Já co vím, tak v Africe byl velmi rozšířen AIDAS a různé další nemoci! Nikde na dostupných snímcích jsem neviděl, kde se tito nynější nelegálné ekonomičtí imigranti myli. Vždyť musí hrozit nejméně epidemie žloutenky z nemytí rukou?! Vždyť takové množství nelegálních ekonomických imigrantů NELZE zvádnout ani naočkovat nebo plně prověřit jejich zdravotní stav.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2016 19:21:40 - PhDr. Miroslav Sládek
 Přivandrovalci rozšiřují po Evropě nejen nemoci, proti kterým jsme imunní, nebo proti kterým jsme se mohli nechat chránit vakcínou, jako je třeba žloutenka. Zavlékají sem i nemoci, o kterých jsme si mysleli, že již zmizely z povrchu zemského. Mor, cholera.... A to je nebezpečí, které znamená smrtelné nebezpečí zvláště pro slabší, to jest děti a starší spoluobčany. Katastrofa za kterou musí být pohnáni k odpovědnosti ti, kdo sem přivandrovalce zvali. Tedy vláda, poslanci, neziskové organizace a to nejen místní, ale i německá kancléřka nebo turecký prezident.