PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2016 22:33:49 - Michal Sandr

Další vyděračské gesto Turecka?

Jsem stále více přesvědčený, že Turecko Evropu vydírá! Co by podle Vás naopak mohla Evropa udělat, aby nemělo Turecko na Evropu čím dál tím větší finanční nároky? Viz. část článku z Novinek.cz:
"Počet běženců putujících z Turecka do Řecka se v posledním týdnu výrazně zvýšil. Od úterý do pátku přibylo do Řecka dalších více než 11 tisíc uprchlíků, přičemž řecká média se netají svým podezřením, že jejich větší tok souvisel se summitem EU. Podle řeckého tisku se tak Turci snaží tlačit na své evropské partnery. Počet běženců putujících z Turecka do Řecka se v posledním týdnu výrazně zvýšil. Od úterý do pátku přibylo do Řecka dalších více než 11 tisíc uprchlíků, přičemž řecká média se netají svým podezřením, že jejich větší tok souvisel se summitem EU. Podle řeckého tisku se tak Turci snaží tlačit na své evropské partnery.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.02.2016 13:45:15 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,jak je vidět, tak události mi opět daly za pravdu. Turci jsou obyčejní vyděrači a především jsou to muslimové a tak budou všemi prostředky podporovat své souvěrce v boji proti nám bezvěrcům. Turecko vyloučit jak z rozhovorů o přistoupení do EU, tak také z NATO (vždyť to je "severoatlantická"), který hlupák neznající zeměpis si myslí, že  břehy Turecka omývá severní Atlantik. Středozemní moře je sice počítáno čistě geografický jako okrajové moře, ale co je moc, toho je příliš. Pryč s Turky, kterým jde jenom o to napravit porážku u Vídně 12. 9. 1683 a ovládnout Evropu.