PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2016 9:37:17 - Michal Sandr

Nadzvedávání imigrantské pokličky televizí Nova a Prima

Co si myslíte, že se změnilo v politice televizí Nova i Prima, že začínají otevírat dveře pravdě a začínají mluvit o velkém riziku, které hrozí zamlčováním faktů o nynějších nelegálních ekonomických imigrantech. Včera ve Střepinách na kanálu televize Nova jsem velmi pečlivě sledoval, jak obrovské riziko hrozí od zdravotního stavu nynějších nelegálních ekonomických imigrantů. Já osobně jsem se Vás již i psal na to, co se udělalo s exkrementy nelegálních ekonomických imigrantů, kteří brázdili nekontrolovatelně Evropu! Nyní si myslím, že kvůli těm neléčeným nemocem, které nynější imigranti v sobě do Evropy přinášejí může zkolabovat i zdravotnictví v mnoha zemích ne-li v celé Evropě! Nedej Bože, aby se zde rozšířily nemoci, které již Evropa vymítila. I když i toto riziko včera televize Nova připustila! Odborníci, tedy lékaři důrazně varují, ale lidé, hlavně v „bývalých západních státech“, si toto riziko VŮBEC NEPŘIPOUŠTĚJÍ!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 15:17:00 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za dotaz.Směřuje totiž k podstatě manipulace a veřejností a jejím míněním. Média lžou a zlehčují fakta dokud to jen jde. V okamžiku, kdy je to již neúnosné a ztratila by sledovanost, tak pomalu obracejí. Je to jako v případě hnutí ANO a pana Babiše. Celé hnutí i s předsedou bylo pro přijímání přivandrovalců. Bylo to takové, jak vy říkáte islamofilní hnutí. Když však Babišem najatá PR agentura došla k závěru, že to je již neúnosné a že další setrvání na proimigrantské notě by znamenalo ztrátu voličů, tak začal pan Babiš vyzývat k potápění lodí s přivandrovalci již u břehů Afriky. Zatím jeho nohsledi (Pelikán, Zlatuška, Vokřál, atd.) vytvářejí aktivně podmínky pro přijetí, ubytování a živení přivandrovalců. Jen samá lež, ohlupování a mrzačení veřejného mínění. Přesně tak to je i  s médii. Nyní budou vykládat, že není všechno v pořádku, ale že to zase není až tak veliká hrozba. Tak otupí občany a mezitím mohou dotáhnout zničení státu a národa do konce.