PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2016 9:51:13 - Michal Sandr

Změny ve volebním zákoně na prezidenta naší republiky

Co říkáte na šachy, které nyní probíhají okolo změn ve volbním zákoně na našeho prezidenta v roce 2018? Mně připadá, jako by se dělal volební zákon na míru NĚKOHO! Zatím ale nevím koho!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2016 15:25:02 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den, vládnoucí garnitura se příštích prezidentských voleb bojí. Pokud to zdravotní stav nedovolí, nebude M. Zeman kandidovat. Přes jeho výroky je to stále přítel V. Klause a spojenec vládnoucí garnitury. Viz jeho námluvy s A. Babišem. Když nebude kandidovat mohl by se stát prezidentem někdo, kdo bude mít dostatek odvahy dokonce i změně systému na prezidentský. To jest prezident by byl zároveň předsedou vlády, ušetřil by se plat pro jednu figurku jakou je Sobotka, ministrů by mohlo být jenom sedm a ne sedmnáct, jak je tomu dnes. Dovedete si představit kolik darmožroutů by přišlo o své pozice. Proto také navrhovaná změna ve volebním zákoně, aby se lidé báli podepsat petici a vystavit se tak perzekuci. Ale předpokládám, že v případě zájmu občanů i toto zvládneme.