PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2016 18:30:06 - Michal Sandr

Nepovedená inventura nynějších nelegálních ekonomických imigrantů v Německu

Dobrý den pane PhDr. Sládek. Zajímalo by mne, jaký máte názor na to, jak velmi špatně dopadla inventura nynějších nelegálních ekonomických imigrantů v Německu! Prý jich oficiálně Německu chybí 130.000 z celkového počtu 1,1 milionu. Já osobně si myslím, že jich chybí určitě více a že Evropa NEMÁ v počtu nynějších imigrantů žádný přehled! Kde mohou podle Vás být a proč se vyhýbají řádné evidenci?! I toto oficiální číslo je alarmující, že si tito nynější imigranti mohou dělat v Evropě, co chtějí a mohou si jít, kam chtějí, bez toho, že bychom věděli, jestli nehrozí nějaká rizika!! Jak bezpečnostní, tak i zdravotní! Děkuji Vám, za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2016 19:17:44 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,v Evropě se nyní pohybuje několik set tisíc přivandrovalců, pravděpodobně půl milionu, kteří nejsou nijak registrováni. Tedy vůbec nevíme, kdo to je a kde pobývá. Vůbec nevíme, co dělá. To znamená, že tyto sta tisíce mohou v naprostém klidu připravovat atentáty, bombové atentáty, ovládnutí infrastruktury, nebo šíření biologické nákazy. Zatímco my, původní domorodé obyvatelstvo, jsme registrováni a sledováni jako nejhorší zločinci, teroristé požívají svobodu nějací nadlidé.Za to ovšem mohou národní vlády a Evropská komise. Veškeré zločiny spáchané přivandrovalci jsou jejich odpovědností a budou souzeni jako spolupachatelé.Děkuji za dotaz.