Mgr. Jiří Dienstbier, ml.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2016 22:22:32 - mámababička

Kdy?

Pane ministře - pročpak nám neodpovídáte na dotazy?
Asi nemáte čas, kvůli vymýšlení neskutečných zpráv, jako jsou výsledky Agentury pro sociální začleňování, nutné dotace pro tzv."neziskovky", podpoře tzv.Kliniky...
A víte vůbec, jaké platy mají zaměstnanci jm. agentury a všech neziskových organizací? A jaká mizivá částka peněz ze všech dotací pro tyto organizace - skutečně "zůstává" pro ty, kterým je určena? A proč tyto konkrétní údaje neobsahuje Vaše zpráva o jejich "úžasné" činnosti?
Zdá se mi, že tyto údaje znáte, ale jejich zveřejnění by potvrdilo, že jmenované "neziskovky" jsou Vaší věrnou kopií - tzn. za spousty našich peněz - jen okecávání nesmyslných výdajů na jejich vlastní platy - a nikoliv za skutečnou práci!
PS. - kolikpak romů se těmto "úžasným" organizacím skutečně podařilo "zapojit do pravidelného denního prac.procesu", který je pro nás normální? A kolik romských rodin začalo pravidelně posílat děti do školy a pomáhat jim v učení? To by byla skutečná ZPRÁVA!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.