Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2016 10:24:30 - Votýpková Věra

Pane Zlatuško

Můžete mi odpovědět na otázku proč někteří z hnutí ANO podporují migraci.Vy nevidíte na jedné straně kdo sem jde. Ano nemám nic proti tomu pomoci ale ať dodržují zákony které tu máme a to nikdy pane Zlatuško oni nebudou a vy to víte dobře. Prostě nás obyčejné smrtelníky musíte srazit na kolena. Jinak to nevidím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2016 10:01:20 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Paní Votýpková, 
nevím nic o "podpoře migrace". Já například migraci vidím jako existující a přirozený jev, podobný třeba střídání ročních období. Obojí je v našem zájmu využívat, nikoli ignorovat.
Co se dodržování zákonů týká, soudím z počtu odsouzených a vězněných občanů ČR, že tezi, že nebudeme nikdy dodržovat zákony lze vztáhnout zejména i na nás samé. Zkuste se ale oprostit od předsudků a uvědomit si, že presumpce neviny platí pro každého. A že nevinný člověk je nevinný, nikoli grázl, u kterého musíme předem předpokládat špatnost, protože by to prostě mohla být pravda (byť není).
--Jiří Zlatuška