PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 15:50:32 - Michal Sandr

Sexuální obtěžování imigranty

Dobrý den pane PhDr. Sládku. Na internetu jsem našel, že další imigrant sexuálně obtěžoval mladou 17-letou dívku, zase Dánku! A ta Dánka nyní bude souzena za použití nezákonného pepřového spreye! Jste také přesvědčený, jako já, že tyto násilné činy jsou jen špičkou pyramidy a že se ostatní násilí na ženách z řad imigrantů ÚČELOVĚ TUTLÁ?! Hlavně ve státech bývalé západní Evropy?! Co je to za svinstvo být napadena a ještě se zodpovídat za nějaký trestný čin?! S tím princem z emirátů, který u nás obcoval s nezletilými dívkami se to také ututlalo a v tichosti smetlo pod koberec! Již nám JISTĚ NEBUDE VYDÁN, aby si odseděl přiměřený trest! Proč platí v tomto směru jen pro někoho zákony státu, ve kterém se napadení stane?! Mně osobně je úplně jedno, kdo sexuální násilí spáchá! Já VŽDY chci, aby ten dotyčný byl za to potrestán! Ať je to starousedlík nebo imigrant!!! Proto chce Evropská unie omezit povolování střelných zbraní! Aby se vyhnula případným konfliktům? Ale to "opatření" nepomůže!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2016 21:16:26 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,děkuji za dotaz, protože se týká páchání velmi těžkých zločinů. Znásilnění je hned po vraždě nejtěžší zločin a měl by být trestán doživotím.Každý člověk má právo na ochranu sebe, atd. zaručeno ústavou. Jsme proti jakémukoliv dalšímu omezování přístupu ke zbraním. A nejde jen o popsané zločiny. Přivandrovalci si obstarají zbraně od svých souvěrců velmi snadno a potom by byli pány naší země. To nepřipustíme v žádném případě. Proto je třeba budovat domobranu, která bude v případě potřeby vyzbrojena jako řádné vojenské jednotky.