Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 16:01:47 - JarkaD

Dobrý den pane Babiši,

moc Vám fandíme a přejeme hodně síly v boji s hlupáky. Myslela jsem si,že tato vláda bude pevná a zatím se začíná podobat díky podrazům vašich koaličních partnerů, Nečasově vládě.Není čas něco s tím udělat? ČSSD zklamala své voliče a KDU-ČSL?Tak se přece koaliční partner nechová. Děkuji Vám za Vaši práci,přeji hodně zdraví a sil. Nenechte se odratit. Jarka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2016 14:29:36 - Andrej Babiš
 Dobrý den Jarko, v mnohém máte pravdu, taky mě v posledních týdnech nemile překvapilo chování našich koaličních partnerů, kteří z ničeho nic přišli na to, že jsem majitelem Agrofertu (který navíc dávno neřídím a z jehož vedení jsem vystoupil) a začali spolu s opozicí plánovat, jak by Babiše omezili. Dokonce mi s vážnou tváří radí, že bych měl svůj majetek převést na ženu, jako to udělal ministr Jurečka a tvářit se, že je najednou vše v pořádku.

Nemíním hrát takové hry. Nelžu, nekradu, jsem transparentní a ta stará parta se s tím neumí srovnat. Zároveň se s nimi nechci hádat, ani po sobě pokřikovat do médií. Pořád jsem přesvědčený, že na to Češi nejsou po tom, co tady předváděl, Nečas, Kalousek, Bárta nebo před tím Paroubek a Topolánek, zvědaví.

Proto s tím chci „něco udělat“ až při řádných volbách. A doufám, že mě v tom svým hlasem podpoříte. Děkuji moc za podporu. AB