PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 16:26:10 - Michal Sandr

Změna postoje některých států EU k nelegální ekonomické imigraci

Co říkáte na změny v postoji k EVROPSKÉ nelegální ekonomické imigraci již v mnoha státech EU. To jsou již nyní nekompromisní postoje Francie v Calais v Džungli, na Makedonsko - Řeckých hranicích, i na hranicích Slovinska a i důslednému zamítavému postoji k přijímání imigrantů maďarského premiéra Viktora Orbána!? Hnuly se konečně ledy!? Jaro již pomalu klepe na dveře!!! Bohužel tok nelegálních ekonomických imigrantů neustupuje, ale pomalu zase sílí!!! Co nyní musíme podle Vás udělat s nelegální ekonomickou imigrantskou politikou, abychom nedopadli jako některé státy EU! Většina států EU má schopnou armádu, která by uhájila jejich hranice! Ale ta naše?! Okleštěná a snížená na minimum? Nemělo by se již pomalu myslet na povolávání vojenských záloh?! Stačí jen, když Německo uzavře kvůli přetlaku imigrantů své hranice a v Evropě vznikne NEŘEŠITELNÁ SITUACE!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2016 21:12:06 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,problémy spojené s přílivem přivandrovalců jsou samozřejmě tak veliké, že donutily ke změně postojů již většinu politiků. Bohužel hlavně těch zahraničních. U nás jde jen o předvolební boj, takže teď jsou naoko proti přivandrovalcům i sociální demokraté nebo hnutí ANO. Po volbách ale znovu otočí a bude to tady ještě horší než dnes. Proto je zapotřebí je vymést úplně všechny. Co se týká povolání armády. Samozřejmě. Jediný problém je, že naše armáda je dnes velmi malá a proto bude zapotřebí povolat zálohy z řad mužů, kteří absolvovali vojenskou službu před listopadem 1989, ale také vytvářet oddíly domobrany. Jakmile by BRD uzavřela hranice tak budeme muset  zastavit přivandrovalce všemi prostředky.,