ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2016 13:57:23 - kzk

Pokračování mimo Úsvit.

Vážený pane. Zajímalo by mě, jestli Vy a vaši kolegové budete pokračovat v nějaké další politické činnosti např. založením strany a jak vypadá situace v jiných krajích.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2016 23:16:54 - Ing. Karel Fiedler
Nemohu mluvit za mé kolegy z kraje, odpověď je pouze za mě samotného. V tuto chvíli si dám určitě čas na rozmyšlenou a zvážení, co nebo jak dále? O založení strany opravdu neuvažuji. Úplně nejdříve si sám sobě budu muset odpovědět na otázku, zda vůbec ještě bych chtěl znovu usilovat o takový post ( myšleno hlavně s tím vším, co s tím souvisí ... přišel jsem o čas nejkrásnějších let dcery ). Podle toho, jak si odpovím na tuto otázku, teprve potom by bylo na řadě se případně zamýšlet, jak dále? V tuto chvíli další neřeším. Určitě mám zájem dokončit odborná témata, kterými jsem se jako poslanec zabýval a také hlavně ta, ke kterým jsem se dosud (kvůli zbytečným stranickým tahanicím) nedostal. Celkem se na tuto smysluplnější práci těším. Hezký den.